Adverteren

Playstation 4 spellen die leuk zijn


Actueel 16 Mar 2021
Playstation 4 spellen die leuk zijn

Het zou zomaar kunnen dat jij een groot fan bent van de PS4 games. Maar welke speel je dan graag? We gaan er zo wat dieper op in, want er zijn veel leuke spellen die echt gespeeld moet hebben als je een PS4 hebt! Bekijk daarom op je gemak onze speltips voor de PS4 en maak dan zelf een keuze welke spellen jij wel eens wil proberen.

Speltips PS4

Een paar leuke tips van games die je op je PS4 kunt spelen:

  • FIFA 21, dit zou wel eens het sportspel van 2021 kunnen worden. Als je wil weten waarom, dan kunnen we je alleen maar het advies geven om de game zelf te spelen op je PS4. Bij deze versie kun je als professional spelen maar ook het straatvoetbal zelf ervaren. Dit wil dus zeggen dat de game daardoor voor iedereen geschikt is! Je zou eens je eigen personage kunnen maken, maar je kunt ook vrij voetbal spelen in diverse regio’s, wereldwijd. Als je graag met je vrienden speelt dan kun je ook 3 tegen 3 spelen of zelfs 5 tegen 5! Professioneel zaalvoetbal kun je ook nog kiezen, dus altijd leuk om dat ook eens te proberen! Maar er is nog veel meer, er zijn namelijk verschillende competities, maar ook kun jij single player wedstrijden spelen. Het voordeel is dat de FIFA 21 versie geschikt is voor de PS4 en dan inclusief de gratis upgrade naar de PS5. Het is wel allemaal Engels gesproken, maar daar kom je vast wel uit!

  • Call of Duty, Modern Warfare is voor veel mensen een bekende serie van computerspellen. Sinds 2003 is het al bekend en dat wordt alleen maar versie. Wat het unieke is aan deze spelversie is dat deze zich niet afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Het advies is om dit spel te spelen vanaf 18 jaar en ouder en ook al is dat een advies, het wordt toch ook voor veel jongeren gespeeld. Alles is Engelstalig, fanatieke spelers kunnen zich weer heerlijk uitleven als zij dit spel op de PS4 spelen.
Welke PS4 spellen speel jij?
Actueel 16 Mar 2021

Welke PS4 spellen speel jij?

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen