Adverteren

Welke PS4 spellen speel jij?


Actueel 16 Mar 2021
Welke PS4 spellen speel jij?

Misschien heb je al een PS4 maar ben je nog op zoek naar leuke spellen. Dit is dan het moment om na te gaan welke spellen er momenteel erg populair zijn en als deze je aanspreken, speel ze dan eens! Je kunt ze online altijd voor een leuke prijs kopen, maar misschien hebben vrienden het wel en dan kun je eerst kijken of het jou ook goed bevalt!

F1 2020

F1 2020, speciale Deluxe Schumacher Edition. Als je een groot fan bent van de Formule 1, dan kun jij nu de wereld binnenstappen van deze sport. Je zou wel kunnen zeggen dat de F1 2020 het race simulatie spel is van het jaar. Lukt het jou om alle rivalen te verslaan en dat op de 21 circuits? Het is het proberen echt wel waard en dat kan wanneer je maar wil op jouw PS4. Bij dit spel vind je de officiële teams, maar ook de coureurs die je tegen komt zijn verrassend zoals Hamilton en Verstappen.

Nog meer spellen

Nog een paar aanraders om te spelen op de PS4:

  • Borderlands 3. Dit spel is een shootergame, science fiction en je speelt vanuit het perspectief van de speler. Je hebt nieuwe Vault Haunters, en diverse aanpassingsopties. Er zijn ontelbaar veel wapens en daarmee kun jij de strijd aangaan tegen je vijanden. Ga jij je thuiswereld kunnen redden? Grafisch gezien is het ene prachtig spel en het ziet er veel beter uit dan de vorige versie.

  • Grand Theft Auto V (GTA5) is een echte aanraderwant deze game wordt intensief gespeeld op de PS4. Lukt het jou om je te verplaatsen in een voertuig, of ga je varen of vliegen? Zwemmen en springen kan ook en er is nog veel meer wat je kunt ontdekken. Maar dat kan alleen als jij zelf ook het spel hebt en een PS4 om te spelen! Je hebt drie personages bij dit spel en die kun jij besturen.

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen